Skærmbillede 2015-09-08 kl. 20.45.10

Jeres børn og spejderlederne har i de sidste tre uger været med til at udvikle nogle lege til Hovmarken, Lystrup, som kan leges på Naturens Dag 13. september.

Hovmarken er en park, som borgerne i Lystrup, Vild med Vilje, Aarhus Universitet, Center for Byens Anvendelse og Aarhus Vand sammen har gjort til et eksperimentarium for biodiversitet. Det er en vigtig del af dette projekt, at lokale borgere i Lystrup og omegn er med til at forstå, opleve og skabe en grønnere og mere forskelligartet natur også der hvor vi bor. Det har jeres kloge og fantasifulde børn og ditto ledere været med til!

Under overskriften “Leg på stedet” kan man derfor komme og opleve Hovmarken på nye måder på Naturens Dag søndag d. 13. september 14-16. Vi håber at hele familien med søskende, bedsteforældre samt dyr har lyst til at deltage i en hyggelig og spændende dag, hvor vi prøver de lege spejderne har udviklet, samt et væld af andre aktiviteter, som der bydes på i parken på søndag. Man kan for eksempel lege Naturmario, Find planten, Fuglekrig og Skattejagt på woop. Tag jeres smartphones med.

Mødested: græsarealet ved regnvandssøen.

Læs mere & tilmeld jer her

Læs mere om Vild Med Vilje Lystrup