IMG_0130

I ulveflokken er vi i fuld gang med at udforske junglen og livet som ulv. Vi har fået en masse gode nye ulve, så det er en super-flok. Vi har brugt de første møder til at ulvene kunne lære junglen at kende.

De har været samlet på “rådsklippen” hvor den gamle ulv Akela fortalte om Mowgli, Baloo og Bagherra. Bagefter var de på et lille løb hvor de bl.a. skulle skyde med bue og pil, spille kæmpe-memory med jungledyr og se om deres ulveører var lige så gode som panteren Bagherras, ved at spille lydmemory. Ulvene har også leget junglelege og mødt nogle af de dyr, som de er opkaldt efter. Hver ulveunger får nemlig sit helt eget ulvenavn.

Det er snart spejderhjælpsuge. Det er en uge hvor spejdere samler penge ind, ved at gå rundt og tilbyde deres hjælp. Måske er din spejder vildt god til at skrælle kartofler, støvsuge eller gå tur med hunden. Pengene spejderne tjener går til et projekt i Malawi, hvor fattige familier får hjælp til at lave deres egen køkkenhave. De får redskaber, frø og oplæring i at dyrke jorden, så de kan forsørge familien. Som optakt til spejderhjælpsugen lavede ulvene afrikansk mad på bål. Vi lavede en ret med madbananer- eller plantains som denne type bananer hedder, hvor der også skulle tomater, løg og krydderier i – grøntsager som kan dyrkes i en køkkenhave i Malawi.

Det næste der kommer til at ske i ulveflokken er, at vi går igang med det længe ventede knivbevis og så er vi også igang med at tage “musikmærket” til uniformen.