FMLL2015Vil du med? Du må gerne tage en ven med der ikke er spejder.

Flagermuslygteløbet er et stort og utroligt spændende natløb for tropspejdere (12-16 år). Hvert år har natløbet et tema som forbliver hemmelig indtil løbet starter. Sidste år var spejderne ude og hjælpe forskellige computerspil. Tidligere har temaet været Valhalla, Bandekrig, Batman, James Bond og meget andet. Flagermuslygteløbet er de seneste år blevet større og større, så det omfatter tropsspejdere fra hele Østjylland, så igen i år bliver der mulighed for at møde og snakke med en masse andre spejdere. I kan godt begynde at glæde jer til årets natløb! Løbet består af bemandede poster, hvor jeres spejderfærdigheder, fantasien og samarbejdsevner i patruljen bliver sat på prøve. Derudover er der placeret mange stempelposter i skoven, man skal finde undervejs.

 

Praktisk info:

Flagermuslygteløbet starter lørdag den 7. november 2015. Vi mødes kl. 18.00 og forventer at slutte med præmieoverrækkelse søndag morgen kl. 05.30. Løbet foregår i skovene syd for Århus, centreret omkring moesgård. Nærmere information om mødested og andre praktiske informationer fremsendes efter tilmelding til patruljelederen og tropslederen. Prisen for at lege med er kun 75 kr. pr. Person.

Tilmeld dig via det link du har fået på mail, eller på tilmelding.lystrupgruppe.dk

Og hvis du tænker at du ikke er helt skarp i det der med kort og kompas, så fortvivl ej, vi kan fint nå at træne det en tirsdag aften.