Så er spejdersæsonen i gang igen med juniormøder hver tirsdag fra 18.30 til 20.30.

I tirsdags måtte vi i juniortroppen sige farvel til fire af de gamle juniorer: Alma, Freja, Sebastian og Emil. Og samtidig sagde vi goddag til 12 nye juniorer, som er rykket op fra ulvene. Både de gamle juniorer og vi ledere glæder os til at lære jer at kende.

Lidt praktisk om at være junior

Hos juniorerne arbejder vi i patruljer, som er det samme, som de bander I kender fra ulvene. Det skal I nok blive introduceret meget mere til, når I alle sammen bliver inddelt i patruljer. Langt det meste arbejde hos juniorerne foregår i patruljerne. I patruljerne kommer I til at arbejde sammen og konkurrere mod de andre patruljer. Det er derfor vigtigt, at I passer godt på hinanden i patruljen, så alle er med.

Hver patrulje har desuden en patruljeleder og en patruljeassistent. De sørger for at få alle med og melder klar og af.

Alle juniormøder foregår tirsdage fra 18.30 til 20.30. Husk at melde afbud, hvis du ikke kommer. Vi mødes som udgangspunkt i Spejderhuset i Lystrup. Af og til mødes vi andre steder eksempelvis i Skovhytten. Det vil i så fald stå i programmet, hvis vi mødes andre steder end Spejderhuset.

Programmet får juniorerne med hjem på tirsdag, men det er allerede nu klar online: Program for juniorerne. Hold gerne løbende øje med programmet, da vi kan finde på at lave ændringer. Ved større ændringer sender vi altid en mail eller fortæller om ændringen til spejder om tirsdagen.

Weekendture hos juniorerne

Allerede nu skal du sætte kryds i kalenderen 3. og 4. oktober, hvor der er distriktsturnering, og 14. og 15. november, hvor der er juniortur. Nærmere info kommer, når vi nærmer os. Men vi håber, at så mange som muligt kan deltage. Det giver altid god muligheder for at prøve kræfter med sjovere opgaver, hvor børnene lærer hinanden bedre at kende og vi ledere får et bedre indtryk af børnene.

Men mere om det senere.

Juniorlederne

Vi er lige nu fem ledere hos juniorer, som kommer til møderne. Det er Line, Monica, Michael Weidinger, Jesper og Christian. Derudover har vi to, som ikke bor i byen, men af og til deltager på vores weekendture og lejre. Det er Hanne og Michael Juul Vestergaard.

I kan altid skrive til os, hvis der er spørgsmål. Vores kontaktoplysninger findes her. Ellers skal I endelig hive fat I os efter møderne, hvor vi har bedre tid end før møderne, hvor vi ofte har gang i de sidste forberedelser.