IMG_0104

Sikke et vejr! Først hedebølge, så lidt skygge og hygge og så BLÆST! Masser af blæst! Faktisk så meget, at vi midt under andagten var nødt til at storme ud og sætte ekstra barduner på teltene.

Mandag tog junior, trop og senior til Hjerl Hede. Det er et spændende museum, hvor man kan se, hvordan verden så ud for mange år siden. Og da det er sommerferie, var museet levendegjort af frivillige, så spejderne rigtigt kunne se, hvordan man levede gamle dage.

Bæverne og ulvene blev på centret og lavede de finte tin-støbning! Om eftermiddagen blev det også til et enkelt tovdyr, men mest hygge og fri leg 🙂

Om aftenen var der stort lejrbål for alle på Trevæld. Det var sjovt! Efter lejrbålet tog de seje ulve på natløb… Det kan vi ikke sige mere om her – det var tophemmeligt! Men vi kan sige, at der blev uddelt utroligt mange krammere 🙂