IMAG0196 IMAG0200 IMAG0201Sommerafslutning

I aften har juniorspejderene, tropspejderne og seniorspejderne været en tur på stranden ved Skæring Hede. Her iførte spejderne sig vaders og redningsveste, tog et fiskenet i hånden og kastede sig ud i den ædle kunst at fiske. Der blev bl.a. fanget bitte små fladfisk, små og store tangnål, krabber i mange forskellige størrelser, eremitkrebs og et ukendt antal rejer.

Vi havde medbragt et trangia, så nogle af rejerne blev stegt på panden….uhm, det smagte lækkert. Mon ikke vi bliver nødt til at tage på endnu en havbiolog-aften en anden god gang.

I kan se endnu flere billeder her.

Tak til alle for en fantastisk aften – og god sommerferie. Vi ses til sommerlejr den 4. juli – og vi ses til august når vi starter op igen. Og hvis du kender nogen der godt kunne tænke sig at være spejdere, skal de være hjertelig velkomne – det er aldrig for sent at komme i gang.

Jesper, Casper, Christian og Anne