Klitta

Ohøj landkrabber…..

Datoerne for vores weekendtur er nu blevet bekræftet af besætningen på Spejderskibet Klitta. Vi skal ud og sejle 29. – 31. maj

Link til tilmelding blev sendt til jer i går – og har I spørgsmål til hvordan I skal gøre, så skriv/ring bare til Anne.

 

Turen tilrettelægges efter vind og vejr. Besætningen elsker at sejle til Tunø – men også Hov, Endelave, Samsø, Ebeltoft, Nappedam, Skødshoved m.v. Fredag aften sejler vi en lille tur. Lørdag morgen sejler vi så et længere stræk enten rolig og afslappende – eller for de friske – “sejladstræning” med maser af navigation og vendinger for sejl. Er du sejlinteresseret kan du på denne sejlads få en fornemmelse for sejlsætning, at styre med roret samt lidt grundlæggende navigation.

 

Skipper og bedstemand instruerer os i at sejle skibet – sætte sejl, navigere og stå ved ror! At sejle med træskib giver en helt speciel stemning ombord. Måske er man er ude efter det store sug og vil for alvor prøver kræfter med naturen, vinden og bølgerne. Måske er man mere til det mere idylliske med hygge på agterdækket med kaffe og guitar. Om aftenen i havn eller med ankeret i er der plads til badning, spil, sang, god mad, historiefortællinger eller hvad man nu har af idéer til sjov og ballade!

NB: hvis du ikke kan komme med, så meld gerne afbud – pladserne kan så gives til nogle andre. 

Sune, Poul, Ida og Anne