forsidebanner_juletur2

Kære alle

På søndag får vi besøg af 55nord. De kommer med deres store butiks-trailer og folder den ud ved SuperBrugsen fra kl. 19 til 20.30.

Ved køb i butikstraileren sparer du både porto og levering – og du har mulighed for at se, mærke og prøve varerne. Så hvis du lige står og mangler en julegave, så grib chancen for at få den købt på søndag. Eller gå blot ned og se på sortimentet – så kan det være at du pludselige finder ud af hvad du ønsker dig i julegave.

Denne aften vil vi også sælge de sidste julemærkeark – og så tager vi de fine armbånd med fra Uganda, så vi også kan sælge nogle af dem. Hvis der er et par spejdere der har lyst til at hjælpe ved vores egen lille salgsbod, så kom endelig og vær med.

Vi vil (sammen med FDF) være værter med nogle små aktivteter – bl.a. kan du varme æbleskiver over bål eller spille raftebowling.

I butikstraileren er det muligt både at betale med kontanter og betalingskort.

I kan se julekatalog fra 55nord her

Vi ses på søndag kl. 19 til julehygge og shopping ved SuperBrugsen