Så er vi i gang igen efter en lang sommerferie. Det er derfor blevet tid til en lille status på juniorflokken til både nye og gamle juniorer og deres forældre.

Vi har fået en masse nye juniorer, som er rykket op fra ulv. De er blevet blandet med de gamle juniorer og inddelt i tre patruljer: Tårnfalkene, Vandrefalkene og Lærkefalkene.

Patruljerne skal på de første møder lære hinanden at kende og lave patruljesærpræg. I aften har alle juniorerne fået lavet en flot klemme, som er ens for hele patruljen, med deres navn på.

Praktisk information om at være junior

Juniorerne mødes som udgangspunkt altid i Spejderhuset kl. 18.30 til 20.30. Hvis vi mødes andre steder og vi begynder tidligere, så skal vi nok fortælle det på mødet inden. Derudover kan man altid se, hvor og hvornår vi begynder, i programmet, som ligger på lystrupgruppe.dk.

Vi er næsten altid udenfor på møderne, så husk altid tøj efter vejret. Det er ikke så sjovt at være udenfor, hvis man har glemt regnjakken eller gummistøvlerne hjemme.

På Lystrupgruppe.dk kan du altid finde det sidste nye program.

Af hensyn til programmet så vil vi også gerne vide, hvis der er juniorer, som ikke kommer, så meld gerne afbud. Kontaktoplysninger på lederne står nedenunder.

Lederinfo

Hos juniorerne er vi fem ledere: Hanne, Ida, Monica, Michael og Christian.

Mit navn er Hanne. Jeg er 22 år, og jeg har været spejder i 12 år.  Jeg er indgroet i Lystrup og er 4. generations lystrupianer. Derfor har jeg selvfølgelig altid været i Lystrup Gruppe. I øjeblikket arbejder jeg i en børnehave i Elev. Derudover gør jeg mig klar til at studere til sygeplejerske i Aalborg til februar. Udover det spiller jeg fodbold i Vejlby, og hvad folk ikke ved om mig, er, at jeg har smagt en myres limegrønne numse – den smager sjovt nok af lime.
Kontaktinfo: [email protected]. Tlf: 28 68 69 21

Mit navn er Ida. Jeg er 22 år, og jeg har været spejder i 17 år. Til daglig læser jeg medicin på Århus Universitet. Når jeg ikke læser, kan jeg godt lide at drille Hanne. Hvad folk ikke ved om mig, er, at jeg kan prutte på kommando og har vundet en medalje i Fynsmesterskaberne i ludo.
Kontaktinfo: [email protected]. Tlf: 29 92 05 23

Jeg er Monica og er 21 år gammel. Jeg startede som spejder i Tiset/Arnum gruppe i Sønderjylland for 14 år siden og begyndte som juniorleder i Lystrup Gruppe i foråret. Til daglig læser jeg kemi på Aarhus Universitet, og hvad folk ikke ved om mig, er, at jeg har kørt 60 km i en indkøbsvogn.
Kontaktinfo: [email protected]. Tlf: 40 95 16 94

Mit navn er Michael. Jeg er 26 år og startede som bæverspejder i Hammerum gruppe ved Herning. Som tropspejder blev gruppen slået sammen med Gjellerup gruppe. Jeg begyndte at være juniorleder i Hammerum/Gjellerup gruppe i 2007 og fortsatte med at være juniorleder i Lystrup, da jeg begyndte at læse maskinmester i Aarhus i 2010. Jeg har været spejder i 20 år. Folk ved ikke, at jeg bruger rynkecreme. Jeg er jo den ældste i enheden.
Kontaktinfo: [email protected]. Tlf: 23 26 66 77

Jeg hedder Christian. Jeg er 21 år gammel og læser kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Jeg har været spejder i 13 år, men de fleste år i Svendborg, hvor jeg født og opvokset. Folk ved ikke om mig, at jeg min tandbørste har en pigefarve.
Kontaktinfo: [email protected]. Tlf: 22 93 08 89