94d26b9562

Hvordan kan det mon hænge sammen?

Først kan vi sige at spejderhjælpen er et projekt som alle spejderkorps i danmark er gået sammen om. Her samler spejderne ind hvert år i uge 39 til et velgørende projekt. I øjeblikket støtter vi et projekt i Burma, hvor vi for kun 16 kr. kan sende et barn i skole i et helt år! Projektet støtter også uddannelse af lærere.

Lørdag den 27. september har vi stablet et større arrangement på benene. Vi skal lave spejderaktiviteter, woop-løb, bålaktiviteter og fiskedams-lotteri med gevinster. Der vil være en slå-hinanden-af-pinden-konkurrence og en flødebollemaskine. Derudover stiller tropspejderne med flere strøm-aktiviteter, bl.a. kan man prøve at samle sit eget lille hus og se om man kan tænde lys i det og så har vi lånt en cykel der kan pumpe vand….kom og prøv. Flere af aktiviteterne koster lidt, så vi på den måde kan samle penge ind til børnene i Burma. ARRANGEMENTET ER ÅBENT FOR ALLE – OGSÅ DEM DER IKKE ER SPEJDERE

Og så til batterierne: tropspejderne arbejder i øjeblikket med strøm og sætter fokus på genanvendelse af brugte batterier. Derfor samler vi denne dag også brugte batterier ind. Og den spejder (uanset enhed) der på dagen indleverer flest brugte batterier (målt i kg) vinder en fin præmie.

Så tøm sparegrisen og brug dine penge på noget sjovt, hvor du samtidig støtter børnene i Burma.

Til opsætning, afvikling og oprydning har vi behov for forældre-hænder (og man må naturligvis gerne medbringe sin spejder). Der er fuld forplejning til hjælperne (sponsoreret af en venlig forening). Er man spejder i troppen, hos seniorerne eller i klan kagemand, så vil  vi også meget gerne bruge jeres hænder.

Arrangementet foregår ved Skejby Centret og på en græsplæne i nærheden.

Gå ind på tilmelding.lystrupgruppe.dk og tilmeld dig det/de tidspunkter hvor du har mulighed for at hjælpe.

Med spejderhilsner

Ledere og grupperødder