IMG_0921

I år skulle bæverne på Vikingesommerlejr. Fredag den 13. juni drog vi afsted mod den store vikingeborg, Bjørnebo, sammen med de seje bævere fra Kaløvig. Vi var alle helt klar til at blive de sejeste og vildste vikingebævere i hele verden! Og I kan tro, at vi blev seje!

Da vi ankom til vikingeborgen Bjørnebo, var der masser vi skulle lave som ægte vikinger: vi skulle lave et solur, så vi altid kunne se, hvad klokken er. Vi skulle også lave flotte vikingedragter, så vi så ud som ægte fuldblodsvikinger. I kan tro, at dragterne blev flotte! Ja, vi ledere blev næsten helt bange for de vilde bæver-vikinger 🙂

Efter et rigtigt vikingelejrbål gik vi til køjs og sov på bedste vikingemanér helt til næsten morgen!

Vikinger fanger deres egen aftensmad!

Lørdag skulle vi ned og fange fisk! Sådan helt rigtige levende fisk! Sejt! Det er lige noget for ægte vikinger!

Efter fisketuren var der igen tid til at gøre vikinge-urene og vikinge-dragter og vikinge-bagdes helt færdige, inden vi skulle på det store vikingeløb!

Da vikingerne var helt færdige og lige havde haft tid til at tage en lur i eftermiddagssolen, var det tid til Vikingeløbet! Bævervikingerne skulle se, hvor gode de var til at løse gåder, skrive med runer, kaste med økser, fange en lille bitte mikro ring med et gigantisk stort spyd og teste, hvor gode de var til at gå på line over et farligt hav! Det gør vikinger nemlig tit, når de er på togt!

Til aftensmad var fisk og gode ben! Det er lige noget for vikingebævere! Haps haps, hvor de spiste! Selvom bævervikingerne spiste alt hvad de kunne, så var der lidt ben til overs. Måske havde dem, der købte ind, overvurderet, hvor meget bæver-vikinger spiste…

Efter sådan et kæmpe ægte vikingemåltid, var der lige kræfter til et lejrbål og så på hovedet i seng!

Vandretur

Søndag tog vi på vandretur ned til den store flotte flod (eller bæk). Men flot det var den! Faktisk var den så flot, at vi ikke måtte tage billeder af den for vikinge-bæverne (eller noget). Til gengæld tog vi billeder af en hidsig viking, vikinger der fanger frøer og to vikinger, der daser. Sejt!

Alt i alt var det en totalt lækker vikingetur! Vi glæder os allerede, til vi skal afsted igen! Hvem ved, hvad bæverne bliver tryllet om til næste år? Det er meget meget spændende 🙂

Stort tak til de søde og rare forældre, der hjalp os på lejren! Det var fantastisk at have jer med, Nina og Jean!

Bæverhilsner fra Annette, Bøgild, Mikkel, Gerda og Johannes