GPSMåske har I hørt sætningen: “man må aldrig gå ned på udstyr!”

Sådan lyder det også nogle gange i spejderhuset i Lystrup…. Derfor kommer der løbende ting på vores udstyrs-ønskeliste. Én af tingene har været gps-udstyr. Vi har ofte lånt os frem til dette af nabogrupper og af Rønde Høj- og Efterskole. Men nu kan vi præsentere vores helt egen gps-kasse!

For at få råd til de store ting på ønskelisten, søger vi gerne puljer og fonde. Og det er også hvad der er sket i dette tilfælde.

I Århus Kommune er der en særlig pulje til foreninger. Puljen hedder “indkøb af særlig dyrt materiel”. Den har vi søgt og fået næsten halvdelen af pengene. Det er normalt en pulje vi søger, når vi skal købe nye telte. Men tidligere har vi også fået penge fra den til indkøb af klatreustyr, tak for det.

Største sponsor til vores nye gps-kasse er Friluftsrådet, hvor man flere gange om året kan søge tilskud til friluftsudstyr m.m. Friluftsrådet ser gerne at foreninger og offentlige institutioner indgår samarbejdsaftaler, så for at få tilskud til dette projekt, har vi lavet samarbejdsaftaler med en række børnehaver, så de også kan benytte sig af gps’erne. En super smart aftale, for de kommer til at bruge gps’erne i dagtimerne, og vi kommer til at bruge dem tirsdag aften og i weekenderne – perfekt kombination. Endnu mere smart er det, at disse børnehaver er gået sammen om at betale den sidste lille sjat penge vi manglede for at nå i mål. Dermed er  projektet blevet helt gratis for Lystrup Gruppe.

Andre foreninger og institutioner må også gerne låne gps’erne, man skal blot skrive til [email protected]

Tak til diverse sponsorer.

Anne

frtips_logo_rgb_194x94