Fællesgrej, finlandNu er det endelig blevet tid for de ældste spejdere at komme på sommerlejr. Og mon ikke alle går rundt og glæder sig – det gør jeg i hvert fald :o)

Som bekendt drager vi til Finland. Først har vi et par dage i Helsinki, hvor vi skal bo i et spejderhus hos en lokal gruppe. Det er svensk-talende spejdere, så vi kan forhåbentlig forstå lidt af det de siger. På lørdag tager vi videre til deres landslejr med 2.000 deltagere. Der bliver en masse fantastiske aktiviteter og vi glæder os til at se hvordan de finske spejdere tager på lejr.

I dag er vores materialer blevet pakket i bilen – og vi har begrænset os langt udover det sædvanlige. Vi plejer at pakke trailer og flere biler med materialer. Men denne gang skal vi kun have 3 telte og 2 fyldte ikea-poser med. Tænk sig, denne gang er det lykkedes os at have det hele med i en lille bitte Toyota Aygo. Det er ret imponerende. Men på den anden side, så skal vi selv slæbe det hele fra bilen til toget, fra toget til check-in – og igen fra lufthavn til bus….til bus til spejderhus.

Måske kommer der små historier fra os i løbet af de 10 dage vi er afsted…..men der er så meget vi skal opleve at det slet ikke er sikkert at vi får tid..

Vi ses

Anne