Kære spejdere og forældre

Så er der kun 22 dage (25 dage for nogen) til afgang. Vi glæder os mere og mere!

Vi har nu fået udarbejdet et infobrev, med en masse nyttige informationer (se nedenstående link). Hvis I stadig har nogle spørgsmål, efter I har læst brevet, så skriv eller ring endelig til Anne ([email protected] / 6178 8681)

Privat indkvartering kunne desværre ikke blive til noget alligevel, da man i den lokale gruppe ikke har fået nok tilbagemeldinger fra familierne. I foråret meldte de positivt tilbage, men da det så virkelig galt, fik man desværre ikke respons fra så mange. Til gengæld får vi i stedet lov til at overnatte i deres spejderhus og i løbet af de dage vi er i Helsinki, bliver der stadig flere muligheder for at lære de lokale spejdere at kende. Og vi skal stadig bo på samme lejrplads som Helsinki-gruppen.

Vi ses snart – til en fantastisk sommerlejr.

Anne, Poul og Sune

Infobrev 1. juli 2014