Kære spejdere og forældre

Tirsdag d. 10. juni vil vi gerne invitere jer til infomøde om Finlandsturen. Denne aften skal vi høre om programmet for turen, pakkelisten, alt det praktiske og meget andet. Og så skal vi forsøge at svare på ALLE jeres spørgsmål.

NB: der er normalt spejdermøde fra 18.30 til 20.00

Inden infomødet, skal I have bestilt det blå sygesikringskort – det kan gøres her. For at kunne gøre det, skal man blot have sit Nem-ID klar.

 

Lejr t-shirts/trøjer/huer: Når vi selv er på korpslejr/landslejr, kan vi normalt købe t-shirts eller andet med lejrlogo på. Finnerne gør det lidt anderledes – hos dem skal man bestille på forhånd. Så hvis du skal have lejr-udstyr skal det bestilles NU – ja, faktisk har de deadline den 31. maj! I kan se udvalget her, hvor I også finder bestillingsformular – I skal bruge den “knap” der hedder “International scouts, order here”

 

Pakkelisten sender vi til jer inden d. 10., så I evt. kan gennemgå den sammen.

Sted: Spejderhuset i Lystrup

Tid: kl. 20.00

 

Spejderhilsner

Sune, Poul, Ida og Anne