[shashin type=”album” id=”132″ size=”small” crop=”n” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]

 

Så blev juniornes forårstur endelig afholdt! Der var lækkert vejr, skønne spejdere og næsten ligeså skønne ledere.

Søndag blev der hygget med madpakker og bål, og som en overraskelse kom Hannes far med is, som en dejlig afslutning på en god aften.

Lørdag blev spejderne udfordret på deres bålkundskaber og deres færdigheder omkring O-løbskort. Da spejderne var færdige med løbet, skulle der laves lækre trøfler.

Alt i mens havde drengene været i gang med at lave deres “mandehule” i brændeskuret. Det blev både med stige, gynge og en rutchebane, og efter lang tids overtalelse, fik de lov til at sove i hulen om natten.

Efter aftensmaden, stod den på lejrbål, med sketches, sange og sidst men ikke mindst – kage! Det er var skønt at sidde under skyfri himmel i vores nylavede bålkapper foran det knitrende varme bål.

Efter en lang dag var det endelig sengetid og alle sov til kl.7.00! .. og nogen fik måske snoozet den lidt længere end kl. 7.00

Inden forældrene ankom, skulle dagens sidste gerning udføres – lokumspanden skulle tømmes! Hvad der før var en stor frygt for hvem der skulle tømmespanden, vendte stemningen og pludselig var alle helt vilde med ideen, om at skulle tømme spanden ! lederne måtte dog slå sten, saks papir om hvem der skulle hjælpe de gæve spejdere med at tømme spanden.

Alt i alt en rigtig hyggelig tur, vi glæder os allerede til den næste tur vi skal på !