trygfonden-logo

Vi har søgt (og fået) penge af Trygfonden til 12-timers førstehjælpskursus for ledere i Lystrup Gruppe – HURRA.

Det bliver 4+5 oktober, begge dage fra 9.30 til 16. Mon ikke vi så finder på noget fælles aftensmad lørdag. Der er frokost og kaffe/the/cacao ad libitum.

Det er en enestående mulighed for at få opfrisket dine førstehjælpskompetencer og lære en masse du kan give videre til spejderne.

Når kurset er gennemført, får du et bevis der gælder i 3 år – og udover at det er god viden, er det også godt at have på både spejder-CV og det professionelle CV. Derudover skaber det en tryghed for både spejdere, ledere og forældre at de fleste ledere i gruppen har et opdateret førstehjælpskursus. 

Hvis pladserne ikke bliver fyldt op af ledere, giver vi pladserne videre til rovere, grupperødder og seniorer i gruppen. Der er plads til 16 personer på kurset. Når man ikke at melde sig til blandt de 16, kan man komme på venteliste, hvis der imod forventning skulle komme afbud.

Tilmelding for ledere skal ske senest 1. september, hvorefter der åbnes op for at andre i gruppen kan få pladserne. Rovere og grupperødder må gerne melde sig til allerede nu, men vi kan først bekræfte pladsen efter den 1. september.

Hele herligheden koster GRATIS

Tilmeld dig her

Anne