I dag blev der plukket anemoner  i stor stil . Mon ikke nogle af mødrene bliver glade, når deres bål-lugtende børn kommer hjem med blomster til dem.

Nu kender familiespejderne mindst 4 blomster fra skoven. Udover anemoner, blev der i dag plukket påskeliljer – og tidligere på året plukkede vi vintergækker og erantis.

I dag har vi plantet karse, så der er karse til påskebordene om et par uger. Og så har vi prøvet at farve æg. Vi lavede 4 forskellige farver, én med spinat for at gøre æggene grønne, én med rødkål for at gøre æggene røde, én med gurkemeje for at gøre æggene gule og én med paprika for at gøre æggene orange. Én farve og 5 æg i hver gryde og så over bålet indtil æggene var kogt. Æggene der var kogt i rødkål blev dog blålige. Farvarne kan være lidt svære at se på billedet, men de blev rigtig flotte. Så snart æggene var kolde nok, pillede vi dem og spiste dem, så det er desværre ikke længere muligt at se resultatet.


WP_000360
WP_000362