I ulveflokken er vi ved at tage sygeplejemærket, og derfor skulle vi besøge brandstationen i Århus. Ulvene fik set alt det der kan være i en brandbil, prøvet at mærke hvor tung en brandhjelm er og rulle en brandslange ud. Alle fik også lov til at prøve at sprøjte med brandslangen. Den sidste havde netop lukket for hanen, da alarmen på brandstationen lød…Heldigvis havde vi fået at vide, hvad vi skulle gøre hvis det skete, og vores 2 brandmænd tog det helt roligt, og alligevel gik det stærkt. Vi så hvordan det tog under 1 minut for indsatslederen at komme afsted og hvor hurtigt Kasper – vores “guide” fik gjort bilen klar, vi lige havde sprøjtet fra. Snart efter bippede Stigs kalder, – forstærkning til Lystrup brandstation kunne han fortælle, og vi skyndte os at sige tak for i aften. Det var både spændende og lidt uhyggeligt at det var brand i nærheden af Lystrup. Vi stod i sikker afstand mens brandmændende kom løbende og cyklende alle vegne fra. Hoppede i deres brandtøj, som vi vidste stod klar og snart var der flere brandbiler afsted med blå blink. “Vores” brandmænd Stig og Kasper nåede at vinke til os fra bilen, da den fræsede afsted. Det var godt vi nåede at give dem gaverne da vi kom!

På vej hjem til Lystrup kunne vi se flammerne og blinkene, og vi var enige om, at det er godt der findes så dygtige og hurtige brandfolk, og håbede der ikke kom nogen til skade.  Tusind tak til de flinke og tålmodige brandmænd på Aarhus brandstation for en spændende aften