På lørdag er familiespejdernes tema trolde. Vi skal lave vores helt egen trold, vi skal lege troldeleg og vi skal rundt i skoven og se om vi kan finde et spor efter trolden, for den har stjålet vores bålsnack.

Til sidste familiespejderdag, var vi på jagt efter foråret og vi lavede fastelavnsris. På billederne her, kan I se hvor fine fastelavnsrisene blev. Og så kan I se lidt af det forår vi fandt. Der var både vintergækker og erantis, som flittigt blev plukket, så børnene kunne få en buket med hjem til dem selv…eller til mødrene. Vi fandt også kaprifolie, som har den egenskab at de slynger sig op ad andre træer. Vi har taget nogle billeder, så vi kan følge med i hvordan de kommer til at se ud i løbet af foråret. Og mon ikke vi kan finde noget mere forår på lørdag.

Vi ses på lørdag kl. 10 ved bålhuset i Sønderskoven.

 

WP_000337 WP_000331 WP_000326 WP_000328