Hvem havde troet at lederne i Lystrup skulle have behov for at blive klogere..!! Ja, det kommer helt sikkert bag på jer! Men den kommende weekend tager 6 ledere og en grupperod afsted på kursus, sammen med 300 andre ledere fra KFUM-Spejderne. Weekenden byder på masser af inspiration og netværk med andre ledere/grupperødder.

Vores spejdere vil heldigvis også gerne ud og blive udfordret og inspireret. Der udbydes mange ungdomskurser i år og allerede nu har vi 2 spejdere tilmeldt. Henrik skal på Diamant i påskeferien – et kursus for spejdere i alderen 15-17 år. Kursusbeskrivelsen lyder: Dette kursus er et fysisk udendørs kursus, derfor henvender det sig til de spejdere, som gerne vil prøve patruljesammenholdet i pressede situationer. En uge med knald på hvor man ikke ved, hvornår man får noget at spise igen, hvor patruljen og soveposen er ens eneste rigtige venner. Forvent også en masse spændende aktiviteter, og det fantastiske sammenhold man ikke kan undgå, når man er tvunget til at arbejde så tæt sammen.

Andreas var på Diamant sidste år, så han tager i år på Diamant Extrem – et kursus for spejdere i alderen 15-17 år. Kursusbeskrivelsen for Diamant Extrem lyder: Dette er kursus for dig, hvis det bare ikke kan blive vildt nok. Hvis du elsker at prøve grænser af, hvis du elsker at gå 100+ hike, hvis du mener, at søvn er et behov, der bare skal undertrykkes. Hvis du er i tvivl, så er det nok ikke dig! En uge med maksimalt tryk på, hvor man fra første dag får udfordringer, og testet om det virkelig er et niveau, man holder til på. Men intet som udfordringer skaber sammenhold i en patrulje.

Min egen puls stiger en lille smule, når jeg læser kursusbeskrivelser for Diamant og Diamant Extrem…

Kursusåret er kun lige skudt i gang, så mon ikke vi får sendt endnu flere afsted i løbet af året. Bl.a. har vi en stor flok spejdere der har mulighed for at komme på Roland 1 og Roland 2 – kurser for spejdere i alderen 13-16 år.

God fornøjelse til alle.

Anneuddannelse