P3210055

Den sidste weekend i marts, er vores ældste spejdere inviteret til Norge på snehuletur.

Så spørger du måske dig selv: hvad er en snehuletur?

Godt spørgsmål! Det er en weekendtur der foregår på Lifjell i nærheden af byen Bø, der ligger ca. 2 timers kørsel var Larvik. De norske spejdere kender fjeldet som deres egen baghave, så vi er glade for at vi kan komme afsted med sådan en flok eksperter.
På fjeldet skal vi grave og grave og grave. Ja, det lyder måske kedeligt, men det er det bestemt ikke. Det er en stor oplevelse at være med til at grave sin egen snehule – og få lov til at overnatte i den. Normalt overnatter man 5-6 personer i hver snehule. Måske lyder der også koldt, men det er ikke så slemt, for i en snehule er der omkring 0 grader, også selvom der er mange minusgrader udenfor.

Hvis vejret er godt, bliver der rig mulighed for at lege lidt i sneen og nyde den fantastiske oplevelse det er at være på vinterfjeld.

Se billeder fra sidste snehuletur (i 2009) her.

Vi glæder os til at komme afsted og satser på skøøønt vejr og masser af dejlig sne, så vi har noget at grave i. 

Anne