Til ulvemødet igår, skulle ulvene uddanne sig til piloter. Men først skulle vi lave is, for det er efterhånden en tradition hos ulveflokken: Når der er sne, skal vi have is! Ulvene blandede salt i sneen, for at det skulle blive endnu koldere, og så fik de små snapseglas med ismasse. Jeg har lovet nogle af ulvene opskriften, så den kommer her:

1/2 liter piskefløde
6 æggeblommer
4-6 tsk. vaniljesukker (alt efter hvor meget man elsker vanilje)
6 spsk. sukker

Fløden piskes til skum. Æggeblommer, sukker og vanilie piskes godt sammen og blandes med flødeskummet. Hældes i formene og stilles ud i sneen, der er blandet med salt. Pas på der ikke kommer salt i isen! Efter et ulvemødes-tid skulle isen gerne være færdig, og ellers må man vente lidt mere eller spise softice.

For at blive piloter skulle ulvene lave papirsflyvere og helikoptere, og bestå tre prøver: Langdistance-flyvning, hvor de skulle se, hvem der kunne flyve længst, præcisionsflyvning hvor der blev monteret en nål i enden af flyet, og så skulle der knaldes balloner og selvfølgelig nødlanding. Ved nødlandingsprøven skulle ulvene både kunne gribe et æg uden det gik i stykker, og sørge for at deres fly landede trygt, når de blev kastet ud af loftsvinduet.