Kære trop- og seniorspejdere og forældre

Her kommer seneste nyt.

Tilmeld jer her

Afrejsedag

På informationsmødet blev der nævnt at nogen synes 1½ uge er for lang tid at være afsted. Vi har derfor fundet en meget fleksibel løsning.

Løsning: I har nu mulighed for selv at vælge om I vil afsted onsdag d. 23. juli eller lørdag d. 26. juli. Prisen er dog den samme uanset hvilken afrejsedag man vælger, da bl.a flybilletter til lørdag har tendens til at være dyrere end på hverdage. Og da vores omkostninger i Helsinki forventes at være på et minimum, fordi vi måske får mulighed for privat indkvartering. Man følges naturligvis med en eller flere ledere uanset hvilken afrejsedag man vælger.

Hvis man ønsker at rejse lørdag, skal man ved tilmelding skrive dette til [email protected]. Ellers antager vi at alle andre ønsker afrejse onsdag.

 

Prisen for turen

Max-prisen er nede på 2.950 kr. Vi startede på 3.650 kr., men I har jo arbejdet på slikvirksomhed og når vi trækker de penge fra, bliver turen 700 kr. billigere pr.  spejder. Vi har fortsat en forventning om at komme ned på en egenbetaling på 2.000 kr. Bl.a. ved søgning af fonde og en eller flere ture til “slikbutikken”.

 

Forhåndstilmelding/betaling af første rate

Af hensyn til den videre planlægning, vil vi meget gerne have jeres forhåndstilmelding senest 1. december. Hvis I gerne vil med, men ikke har mulighed for at tilmelde jer inden første december, så skriv lige til anne.

Ved forhåndstilmeldingen betaler I de første 1.000 kr. De sidste penge forventer vi at opkræve til februar/marts.

Tilmeld jer her

Hvis I har spørgsmål, er I altid velkomne til at skrive til Anne, eller fange én af os tirsdag aften.

Med spejderhilsner

Lederne