I weekenden den 28. – 29. september drog 11 friske bævere på Afrikalejr på spejdercentret Hummelmosen. Det var en rigtig spændende lejr, hvvor vi startede med at blive inddelt i “familier” på tværs af de deltagende grupper.

Derefter skulle hver familie bygge sin egen hytte, hvor vi kunne sidde og spise vores frokost. Efter frokosten skulle vi på løb, hvor vi blandt andet skulle lave vores egne musikinstrumenter (en rasle) smykket med tegninger, lave jagtspyd og øve med at kaste det så vi var klar til at gå på jagt på savannen, lave gibsmasker, bage boller på sten over bål (uha, hvor de smagte godt!) og lave perlehalskæder eller armbånd af “elfenben”.

Efter aftensmaden var der stammehygge nede i kælderen, hvor vi hørte historier og sang afrikanske sange. Lige før sengetid gik vi en aftentur i skoven med vores lommelygter, så vi kunne høre hvordan det lød, når skovens dyr var gået til ro. Det var meget mørkt og lidt uhyggeligt.

Om søndagen skulle vi efter morgenmaden løbe vandstafet, riste popcorn over bål, på storvildsjagt på savannen og male vores gibsmasker, så de så meget farlige ud.

Tak for en rigtig dejlig lejr!