I næste uge er der spejderhjælpsuge. Det er den uge hvor spejdere i hele landet spørger om de kan hjælpe familie og naboer, for at tjene penge til fattige børn.

De sidste år har spejderhjælpen haft projekter i Burma, hvor pengene bl.a. er gået til, at børn fra den fattige Karen-stamme kan komme i skole. Det hørte vi om forrige ulvemøde, hvor vi havde besøg af Nanna. Nanna er grøn pigespejder, og hun har været i Burma for at se hvad vores penge bliver brugt til. Ulvene så billeder fra skoler, der var meget anderledes end de er vant til, og de lærte også, at spejderhjælpens penge bliver brugt til at uddanne burmesere i at fjerne landminer, som der er mange af i Burma. Nanna havde også flere burmesiske lege vi skulle prøve at lege.

Til sidste spejdermøde lavede vi mad. Som i Burma skulle det naturligvis være over bål. Menuen stod på fisk i kokosmælk, krydret med bl.a. ingefær, chili, gurkemeje og koriander og dampet i bananpalmeblade. Til maden fik vi “klistret ris” med chili sauce. Klistret ris er en bestemt type ris, som skal ligge i blød natten over før den dampes. Noget alle ulveunger kunne li´! Nu har ulvene fået et spejderhjælpskort med hjem, så de kan tjene penge i næste uge. Vi håber folk tager godt imod dem 🙂