IMG_0172Hvad mon Bæverne lavede ved Bjørnebo i år? Og gad vide om Ulvene hyggede sig på Stensgården? Mon de mødte juniorspejderne og tropspejderne, dernede eller gemte juniorerne og tropspejderne sig i Houens Oddes tætte skov?

Få svar på de spørgsmål og mange andre til årets sommerlejraften. Vi viser billeder fra enhedernes sommerlejre og fortæller sjove historier om alt det spændende, sjove og udfordrende, vi oplevede.

Vi skal også synge sange og se en sketch eller to, så det bliver næsten som at være tilbage på sommerlejr ved lejrbålet om aftenen! Dog kommer vi ikke til at lugte af røg denne gang 🙂

Hvornår

Tirsdag den 24. september kl. 18.00 i Spejderhuset. Vi er færdige kl 20.00.

Hvem

Både spejdere, forældre og søskende er velkomne! Hvis ens forældre og søskende har travlt, må man også gerne bare komme sig selv 🙂

Hvis du  lige er startet til spejder, er du og din familie også meget velkommen! Så kan I se, hvad sommerlejre er for noget og høre mere om, hvad man laver til spejder.

Aftensmad

I år byder vi desværre ikke på aftensmad. Lederne har desværre ikke tid til at lave spagetti og kødsovs til 80 personer. I stedet tager hver familie mad med til sig selv og så spiser vi aftensmad sammen.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig selv og din familie her: Sommerlejraften 2013

 

Vi ses!

Lederne