IMG_0688[1]

Så blev det endnu en gang “sidste lørdag i måneden” og dermed tid til familiespejder.

Denne gang havde vi æble-dag.  Vi skulle lave æblekage i små foliebakker – og bage dem over bål. Æblerne skulle først skæres ud i små stykker, hvorefter de skulle op i foliebakken. Nogle af æblestykkerne blev dog spist inden de nåede op i foliebakken….men så må man jo bare skære lidt flere.

Imens æblekagerne stod på bålristen og bagte, gik vi på jagt efter agern. Dem finder man under egetræer – og vi var så heldige at der var et kæmpe egetræ lige i nærheden. Inde i et agern fandt vi en orm. Denne lå bare og hyggede sig inde bag agernskallen, hvor der var masser af mad. Ventetiden blev også brugt til at spise madpakker.

ENDELIG var æblekagerne færdige og det vakte stor glæde. De smagte fantastisk…nam nam.

Vi ses igen lørdag d. 26. oktober, hvor vi skal hjælpe fuglene med at gøre klar til vinteren.