IMG_0151[1]IMG_0155[1]IMG_0152[1]

Hvis nogen gik sig en tur i Lystrup sidste tirsdag aften, blev de måske mødt af et mærkeligt syn. Spejdere der rendte rundt med sofaer….og ledere der jagtede dem på Lystrups fine stisystemer. Vi så fx en hundelufter, der var gået helt i stå og måbende kiggede ud over parken, hvor 2 grupper af spejdere kom vandrende med hver deres sofa.

Sidste spejdermøde inden sommerferien bød på sofaløb. Nogle have prøvet det før og vidste hvad der ventede dem. Andre syntes at aftenens program var virkelig mærkeligt. Og ja, sådan er det engang imellem til spejder – vi gør fjollede ting.

Sofaløbets regler: hver patrulje får udleveret en sofa. Rundt i byen hænger der poster med point. Patruljerne skal have sofaen med rundt for at samle point sammen. Bliver man fanget af en leder, skal man aflevere point. Ser patruljen en leder der nærmer sig, kan de få “helle” ved at de alle sætter sig op i sofaen.

Med ønsket om en skøn sommer – første møde efter sommerferien er 20. august.

Juniorledere og tropledere

IMG_0156[1]