Familiespejder

I Lystrup Gruppe vil vi gerne invitere familier til at komme med ud i skoven. Vi starter en helt ny enhed op der hedder FamilieSpejd. En enhed for børn i alderen 3 til 6 år og deres familier.

Aktiviteterne er målrettet de 3 til 6 årige og deres forældre, men søskende er velkomne. Aktiviteterne planlægges af de voksne, men I er sammen som familie når I deltager i aktiviteterne. Vi bestræber os på altid at være ude, så medbring tøj efter vejret.

Vi holder det første familiespejdermøde lørdag d. 25. maj kl. 10 til 12 i Skovhytten i Lisbjerg Skov. Vi mødes på p-plads på Elstedvej (se efter grønt beach-flag). Du kan også se hvor hytten ligger her.

Vi slutter af med spisning, så medbring madpakke til hele din familie.

Har I spørgsmål, kan I skrive til [email protected]

Tilmelding er ikke nødvendig.

Vi glæder os til en hyggelig dag i skoven.

Anette og Anne

Familiespejd plakat A4
tower