Ulvene blev i skoven da arbejdsfolket tog hjem lørdag eftermiddag. Vi skulle tage mærket “kok”, så ulvene lavede selv deres mad. Lørdag aften stod på pizza og salat, og der blev fremtryllet de fineste små pizzaer.

Desværre gik gassen i ovnen ud, så det blev lidt sent, før vi fik aftensmad. Lejrbålet blev derfor ikke til så meget, men da ulve elsker at spille sketch og optræde, fik vi alligevel noget aftenunderholding og sunget lidt, mens vi sad ved bordet.

Søndag skulle vi lave primimad på bål. Det var fantastisk at se, hvor meget ulvene gik op i det. I små støbejernsgryder lavede de deres egen suppe, med forskellige grøntsager. Vi eksperimenterede med æg i kuverter og kød banket fast på planke, lavede majsbrød og spændende dip. Alle var topmotiverede, og maden smagte fantastisk.

Ulvene har en fantastisk fantasi, og meget af tiden på weekenden blev også brugt på at lege krig. Lørdagen med bue og pil udviklede sig til skydevåben og 2. verdenskrig, som igen udviklede sig til 3. verdenskrig som var en magisk krig. Ulvene fandt på at de var forskellige dyr med egenskaber som f.eks. løven der kan brøle, så de døde bliver levende, eller uglen der kan sigte særligt godt. Urokser med vindbølger og ørne der kan bide folk, så de bliver hypnotiseret..

Magisk krig

Her fortæller ulvene, hvad “Magisk Krig” er for en størrelse: