Forældrekaffe

 

I aften har juniorerne og troppen haft besøg af deres forældre. De skulle have en masse information om sommerlejren, som i år foregår på Houens Odde – og det fik de så. Vi fik også set hvad en rygsæk egentlig er, hvorfor det er smart at have sådan én med på tur og hvordan det er smart at pakke den. God viden som også kan bruges, når man bare skal på weekendtur.

Men forældrene blev ikke kun budt på kaffe og the. Først fik de lov til at rende rundt med sugerør og pinochio-kugler i en stafet. Og da informationsmødet var ovre, var det igen tid til at komme ud og få noget frisk luft. Spejderne havde lavet a-bukke, som skulle bruges til a-bukke-ræs. En stafet hvor der er brug for alle hænder, da den krævede både balance og samarbejde. I fin stil fandt forældre og spejdere samarbejdet frem og det lykkedes alle grupperne at bevæge sig på a-bukkene.

Tak for en god aften – dejligt at I havde lyst til at lege lidt med os.

Juniorledere og tropledere