I efteråret var ulvene afsted på tur i vores dejlige skovhytte. Ulvene skulle lave nogle ting til “gør det selv” mærket og “jungle” mærket. Der blev lavet gipsmasker så ulvene kan se farlige ud, når vi holder vores fuldmånemøder.

IMG_1091Udenfor var der gang i lysstøberi ved bålet. Der blev fabrikeret de flotteste stribede lys mens der blev bagt chokoladeboller i vores smarte reflektorovn. Og der var tid til at lege både i skoven og i køjesengene. Vi levede lækker mad, og ulvene blev så optagede af at lave efterårsdekorationer som bordpynt, at de masseproducerede til dem selv! Vi pjattede, hyggede og havde hyggeligt lejrbål foran pejsen.

IMG_0019_2

PØLSEN “SPEJDER”

IMG_1096Søndag blev ulveungerne i hold ansvarlige for en pølse. Pølsen fik navne og fik tøj på. Da det var en meget svagtseende pølse, skulle der også laves briller.

Det var en eventyrlysten pølse, så den ville gerne prøve at flyve i faldskærm, men desværre gik det ikke så godt. Pølsen kom til skade, og de gæve ulve måtte yde førstehjælp og lave en båre.

På billederne kan I se hvor sjovt vi havde det!

 

Til slut er her en bonus video med Emil, der styrer, hvornår vi må spise vores morgenmad 🙂