En blæsende, regnfuld og kold lørdag sidst i september, drog ulveflokken afsted for at møde rigtige ulve. Sammen med ulvene fra Kaløvig skulle vi overnatte i Skandinavisk dyrepark. Lørdagen blev brugt på at se de mange dyr. Vi begyndte naturligvis hos ulvene, hvor vi så dem blive fodret, og lærte lidt om hvordan ulvene lever i naturen. Resten af dagen gik vi rundt i små grupper og besøgte brunbjørnene, isbjørnene  og alle de andre dyr. Vi havde fået madpakker med til dådyrene, som var meget ivrige efter at smage. Nogle blev lidt for påtrængende!  Sofia blev bestjålet af et dådyr som åd pose og det hele, og det hjalp ikke at Alma forsøgte at opdrage dådyrene! Emil lavede forøg med om dådyr helst vil spise af ve eller hø hånd. Jeg ved ikke helt om han fandt ud af det.

Om aftenen havde vi lejrbål med sang og sketch før vi alle skulle sove i den kæmpe store Lavo – et same telt. Det var en kold nat, men alle Lystrupulve klarede det uden at beklage sig. De er altså helt vildt seje, vores ulveunger 🙂

 

 

 

 

 

 

Nogle af de mere morgenfriske Lystrup-ulve tog på besøg hos de rigtige ulve. Det var sjovt at se dyrene før parken lukkede op, for det var tydeligt at dyrene ikke var vant til tilskuere uden for åbningstid. Det var nu meget rart at vi stod i sikkerhed oppe på broen mens ulvene i parken luskede rundt og betragtede os.

Søndagen blev dejlig varm så vi nød solen mens vi lavede et lille mærke til vores uniform af et stykke gevir, legede på den helt fantastiske legeplads eller var inde og se mammutskelet og prøve at løfte en mammutknogle.

Tak for en god weekend!

[shashin type=”albumphotos” id=”127″ size=”small” crop=”y” columns=”3″ caption=”y” order=”date” position=”center”]