Nogen af Jer har måske undret jer over, hvor Grøn Gren er blevet af. Spejderne plejede at have et blad med hjem 4 gange om året og det var knaldgod underholdning.

Hvis du er en af dem, så fortvivl ikke! Grøn Gren eksisterer i bedste velgående, men holder nu til på www.lystrupgruppe.dk

Hvert år holder vi gruppemøde i januar. Det er der, hvor grupperådet vælges, og hvor du har mulighed for at spørge os om det vi laver til spejder og vi kan spørge dig, hvad du synes om det vi laver.

I år spurgte vi, hvad vi skal gøre med Grøn Gren. Vi brugte en del penge på at trykke bladet 4 gange om året, så vi tænkte, at vi kunne bruge pengene bedre på andre måder. De forældre, som var mødt frem, var enige i, at det ville være fint med et Grøn Gren på nettet suppleret med 1 udgivelse om året i forbindelse med Søen Rundt. Det betyder, at Søen Rundt folderen kommer til at indeholde mere stof om, hvad vi går og laver til spejder i Lystrup Gruppe.

Hele tiden nye historier

At Grøn Gren nu lever på www.lystrupgruppe.dk betyder, at vi løbende kan fortælle dig, hvad vi laver til spejder. Vi lægger jævnligt tekst og billeder op fra møderne, så du kan se, hvad der sker om tirsdagen eller fra vores ture. På forsiden af www.lystrupgruppe.dk er der en liste over de nyeste indlæg.
Har du lyst til at læse nogle af de ældre indlæg, så kan du finde dem alle sammen under menuen “Gruppen” og “Grøn Gren”.

Grøn Gren på facebook

Når vi lægger nye indlæg op på www.lystrupgruppe.dk, så lægger vi også et link op på facebook til indlægget. Hvis du gerne vil have besked, når der er nye indlæg, så meld dig ind i gruppen på Facebook.

Har du et indlæg til Grøn Gren?

Har du en tegning, en historie eller en god vittighed, så send den endelig til Grøn Gren Redaktionen på [email protected].

Spejderhilsner
Johannes