De Barske Bævere på Bytur. Vi startede med at tage toget ind til Aarhus, hvor vi skulle løse opgaver og svare på mange forskellige spørgsmål. F.eks. her hvor vi skulle tælle hvor mange sportsbutikker vi kunne se fra toppen af flodhesten.

Her skulle vi finde ud af hvilke årstal, der stod på skulpturen, men der blev også tid til en lille "cykeltur".

Selv den barskeste bæver bliver træt i benene, men det kan heldigvis afhjælpes med en lille is og en siddeplads. Bævermor er bare den bedste, især når der skal lidt ekstra energi til at klare strabadserne.

Aftensmaden bliver indtaget ved det fælles spisebord. Bævere og ulve lavede og spiste aftensmad sammen, og der var udbredt enighed om at det var en fantastisk spaghetti med kødsovs. Salaten, derimod, blev nærmest ikke værdiget et blik.

De Barske Bævere sov naturligvis i telt ligesom alle andre - også selvom der var udsigt til frostgrader om natten. Det er vist ikke helt normalt for bævere, så disse bævere må være ekstra seje. Bæverteltet er det fjerneste orange telt i den højre teltrække.

Søndag formiddag var der madvarerløb, hvor der skulle løses mange forskellige opgaver med mad. Her skulle der flyttes flest muligt chokoladeknapper med sugerør. Opgaven var ekstra svær, fordi chokoladeknapperne klistrede til hinanden.

De Barske Bævere havde fundet en speciel og meget effektiv teknik til at spise spaghetti uden at bruge fingrene. Det blev muligvis hjulpet på vej af at det var lige før frokost, og bævermaverne var meget tomme.

De Barske Bævere melder klar! Klarmelding og framelding blev bedre og bedre for hver post. Sejt klaret!

Efter formiddagsløbet var der lidt fritid, og hvad laver bævere, hvis de selv må bestemme? Bygger dæmninger, naturligvis! Derpå var det tid til en tiltrængt frokost, hvorefter turen gik hjemad for de tre trætte, men barske, bævere.

Tak for fantastisk weekend.

 

Bæverhilsner

Bævermor Gerda og bæverfar Michael, far til Frederik