Lystrup Gruppe

Ungdomskurser

Er du 13 år eller ældre? Så er der fantastiske muligheder for at komme ud og møde andre spejdere. Tag på kursus og få en fantastisk oplevelse. Og så er det helt gratis, når man er spejder i Lystrup Gruppe.

13-15 år: Roland 1

Dette er et kursus for dig, som måske har været spejder i et stykke tid, men alligevel gerne vil lære mere om det praktiske spejderarbejde og samarbejdet i en patrulje. Er man ny som spejder, er det en oplagt mulighed for at blive introduceret til en masse nyttige spejderfærdigheder.

3 gode grunde:
  • Masser af praktisk erfaring
  • Mange nye venner
  • Oplevelser for livet
Forvent:

Et udendørs kursus en uge af din sommerferie, hvor patruljen sættes højest. Du vil lære nogle praktiske færdigheder, som du vil kunne bruge resten af dit spejderliv. Desuden vil du lære at der også findes andre spejdere som dig i resten af Danmark.

Du kan læse meget mere og se hvornår du kan komme afsted på: scoutzone.dk

14-16 år: Roland 2

Den ivrige spejder som ønsker at tage ansvar ved at planlægge møder og ture for sin patrulje. Optimalt for en hver patruljeleder og assistent at komme af sted på dette kursus.

3 gode grunde:
  • Nye værktøjer til planlægning
  • Ny spejderviden
  • Få vejen lagt, for resten af spejderlivet!
Forvent:

En hel uge med spændende og inspirerende teori omkring det at være patruljeleder, men hvor man også får lov at prøve noget af det af i praksis. Forvent at få en masse inspiration og lyst til at tage hjem og gøre spejderarbejdet endnu bedre derhjemme.

Du kan læse meget mere og se hvornår du kan komme afsted på: scoutzone.dk

15-17 år: Diamant + Diamant Xtrem

Du kan læse meget mere og se hvornår du kan komme afsted på: scoutzone.dk

Vil du gerne vide mere, eller skal du have hjælp med tilmeldingen, så spørg din leder.