Lystrup Gruppe

Vagt til bagagerumsmarked

I Lystrup Gruppe hjælper vi Lions Club Lystrup med at afvikle deres bagagerumsmarked på Ingerslev Boulevard. Vi stiller med 2-3 vagter til hvert marked. Der er 16 markeder i løbet af året.

2-3 uger før du har en vagt, sender vi en mail med en påmindelse. Der er lidt praktiske informationer om, hvor du skal møde op og hvornår.

Praktiske informationer

Du skal møde op kl. 15 på Ingerslev Boulevard. Lions holder til ca midt på pladsen. Der får du udleveret en vest og får en kort instruktion i, hvad din opgave er. Lions er nemme at finde: de har et flag og gule veste på.

Kort fortalt går jeres opgave ud på, at gå rundt til alle de sælgende og minde dem om, at de skal tage alle deres ting med sig, når de senest kl. 16 pakker sammen. Dette kan man med fordel gøre fra 15-16. Når boderne begynder at blive pakket sammen er det jeres opgave at gå rundt og sørge for, at de tager alle deres ting med (inkl. affald som ikke kan være i de opstillede skraldespande). Folkene fra Lions har også nogle gange andre små opgaver (kegler der skal samles sammen, skraldespande der skal tømmes mv.), men I kan regne med at være færdige senest kl. 17.

Er du i tvivl om noget, så kan du altid spørge en fra Lions. De har styr på sagerne 🙂

Du kan læse mere om markedet her

Er du blevet forhindret?

Hvis du/I alligevel ikke har mulighed for at deltage i arrangementet, må i meget gerne selv bytte med en anden, f.eks. via. Facebookgruppen ”Lystrup Gruppe”.

Er du i tvivl?

Så ring eller mail til Line fra grupperådet. Du kan fange hende på 23817353 eller line_g@lystrupgruppe.dk

 

Tusind tak for at I på denne måde er med til at bidrage til en stabil drift af Lystrup gruppe!