Lystrup Gruppe

Indmelding

I Lystrup Gruppe er du velkommen til at være med et par gange, inden du melder dig ind. Så kan du lige se, om spejder er noget for dig.

Hvordan melder jeg mit barn ind?

Kontakt enhedslederen

For at give dit barn den bedste oplevelse har vi indført, at man som det første skal kontakte enhedslederen i den enhed, som barnet potentielt starter i. Det betyder at du enten skal sende en mail eller ringe til enhedslederen i enheden. 

Kontaktoplysninger på enhedsleder

Vi har følgende enheder, og kontaktoplysningerne til lederne i enheden finder du ud for hver af dem:

  • Familiespejder (3 – 6 år med forældre) kan kontaktes her
  • Bævere (0. – 1. klasse) kan kontaktes her
  • Ulvene (2. – 3. klasse) kan kontaktes her
  • Juniorerne (4. – 5. klasse) kan kontaktes her
  • Troppen (6. – 8.  klasse) kan kontaktes her
  • Seniorerne (9. klasse til 17. år) kan kontaktes her
  • Roverne (18.+ år) kan kontaktes her

Før første møde

Når du har lavet en aftale om en start dato med enhedslederen, så vil du blive bedt om at udfylde formularen herunder.

Det gør vi for at have kontaktoplysninger på dig som forældre og for at kunne sende dig og spejderen information om møderne. Når I beslutter jer for at være med, melder vi spejderen endeligt ind 🙂

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om de forskellige enheder under menupunktet “Enheder”. Ellers kan du altid kontakte vores gruppeleder Sune Monrad på sune@lystrupgruppe.dk for at høre mere.

Indmeldelsesformular

Formularen skal ikke bruges før du har haft kontakt med en enhedsleder. Vi vil derfor bede dig om først at udfylde den, når du har aftalt enten at komme på venteliste eller den første mødegang. På den måde kan vi nemmere holde styr på tingene og give jer en god oplevelse hos os 🙂

OBS! Vi går efter klassetrin og ikke alder. I indmeldingsformularen er enhederne dog angivet med aldersinterval grundet tekniske årsager. Bemærk derfor, at det angivne alderintervallet er anslået og kan i nogen tilfælde være forskelligt fra klassetrinnet.