Lystrup Gruppe

Hvad koster det at være spejder?

Kontingent

I Lystrup Gruppe betaler kontingent 2 gange om året.

  • Familiespejder: 200 kr pr barn
  • Bæver: 375 kr
  • Ulv: 375 kr
  • Junior: 375 kr
  • Tropspejder: 375 kr
  • Seniorspejder: 375 kr
  • Rover: 375 kr

Hvis man er på efterskole eller højskole (og ikke deltager i de ugentlige møder, men gerne vil med på weekendture) betaler man 200 kr i kontingent.

Ledere betaler 75 kr. hvert år. Det er et krav for, at vi kan få støtte fra DUF, som uddeler dele af Tipsmidlerne.

Fritidspas

I Aarhus Kommune kan husstande med en lav indtægt eller enlige forsørgere få et fritidspas til deres barn/børn. Du kan læse mere om ordningen her: Fritidspas

Hvis du ikke kan få fritidspas, men har svært ved at få råd til kontingent, weekendture eller sommerlejre, så kontakt os endelig. Vi hjælper gerne med at skaffe de nødvendige midler, så du også kan være med. Kontakt kasserer Line Pihlmark Gadegaard for mere information.

Du kan finde mere information om fritidspas lige her.

Weekendture

Prisen for weekendture er normalt 200 kr for en tur fra lørdag til søndag. En fredag-søndag koster 250 kr. Prisen dækker forplejning, leje af hytte og materialer.

Prisen kan dog variere, hvis vi skal længere væk end normalt eller skal bruge noget særligt udstyr som kanoer, klatreustyr eller ligende.

Sommerlejr

Prisen for sommerlejre varierer fra enhed til enhed.

Bævernes sommerlejr er normalt en weekendtur og koster ca. 400 kr.

Ulvenes sommerlejr varer mellem 2-5 dage. Prisen ligger mellem 400 og 600 kr.

Juniorerne og troppen tager på sommerlejr sammen. Den varer normalt en uge fra lørdag til lørdag og koster ca. 1.000 kr.

Seniorernes sommerlejr varierer fra år til år. Prisen ligger dog normalt på ca. 1.000 kr.

Klanens sommerlejr varierer også fra år til år. Klanen har deres egen klankasse, som de selv råder over og kan bruge på tilskud til deres sommelejr.

Udstyr

Behovet for udstyr er forskelligt fra enhed til enhed. Hos bæverne har man ikke brug for meget andet end en uniform og tørklæde.

Hos ulvene tager vi på weekendture, hvor det er en fordel at have en sovepose og og et liggeunderlag, når vi sover i telt. Derudover er en dolk og et spejderbælte et stort hit, men ikke en nødvendighed.

I juniortroppen og troppen er det godt at have en rygsæk. Det gør det lettere at bære sin egen bagage, når vi er på hike eller weekendtur. Vi har et par rygsække, som vi gerne låner ud, så du ikke behøver at købe en med det samme.

Al udstyret kan købes i KFUM-Spejdernes egen butik 55Nord og i Spejdersport, hvor du får 10% som spejder.

Har du spørgsmål om udstyr, så endelig din leder. Vi hjælper gerne med råd og vejledning.