Kære forældre! Vi er i sandhed heldige i Lystrup Gruppe. Ikke nok med, at vi har de sødeste og dygtigste spejdere i hele Danmark – vi har også de allerbedste forældre!

I dag mødte ca 25 forældre op ved Skovhytten kl 9.00. Solen var fremme og vejret kunne ikke være meget bedre. Forælderne var top-klar! Line og Brian, fra grupperådet, listede kort opgaverne op og så gik starten ellers! Der blev savet og kløvet, der blev skiftet tag på både toilet, vaskehus, 1/2 brændeskjul og fikset tag på shelteren. Og så blev hytten gjort forårsklar med grundig rengøring.

På vegne af lederne og grupperådet i Lystrup Gruppe vil jeg gerne sige: Tak! Kæmpe stort rungende TAK! Det betyder så meget for vores muligheder for at lave det bedstmulige spejderarbejde, at Skovhytten er fikset. VI glæder os allerede til at holde mange møder og ture derude i løbet af sommeren og efteråret.

Bagagerumsmarked og alle de andre opgaver

Der skal også lyde en stor TAK til jer forældre, der har taget de andre opgaver: Bagagerumsmarked, cykelvagt og andet spændende.

 

Uden jeres hjælp kunne gruppen ikke fungere!

 

De største spejderhilsner fra alle lederne og grupperådet