Vi kalder det spejderfællesskab 🙂 Kan du huske de 3.500 armbånd, som spejdere købte på Spejdernes Lejr 2017? Pengene fra de armbånd er nu kommet til Uganda og bliver omsat til mirakler – for Mercy Scouts har været ude i landsbyer og dele Life Straws ud til familier.

Det er svært at beskrive, hvor meget det betyder for familier – at få rent og sikkert vand. Børnene får ikke vandbårne sygdomme som tyfus, kolera, diarré, dysenteri og kolera og kan komme i skole. Forælderne kan komme på arbejde og tjene penge til familien. Alt sammen fordi de har adgang til rent og sikkert vand. Sådan bryder vi fattigsdomscirklen for familier i Uganda – adgang til rent og sikkert vand. Så simpelt kan det gøres.

Så alle I kære spejdere – tak fordi I har været med til at gøre dette muligt! Uden jer var det her ikke sket!

Sammen rykker vi verden – med vilje!

 

Og giv lige Mercy Scouts på facebook et like! Det er dem, der ændrer verden. Du finder dem lige her