1982

Julemærket i 1982 – det første år med julemærker.

 

Tirsdag den 15. november sælger vi en masse dejlige julemærker, så vi også i fremtiden kan lave mange sjove spejderaktiviter. Vi sælger julemærker for Y’s Men’s Nordstjernen og slutter af med lækker risengrød!

Det gør vi dels fordi vi får lidt penge for hvert ark, som vi kan bruge på at lave godt spejderarbejde, og dels fordi Nordstjernen bruger pengene på at støtte en masse gode ting. Sidste år støtte de TUBA (Terapi og rådgivning for unge, som er børn af Alkoholmisbrugere) og Julemærkehjemmene, Hospitalsklovnen ved AUH Skejby samt spejdere, FDF og andet børne- og ungdomsarbejde. De er nogle gode folk! Du kan læse mere om det her

 

Hvornår starter vi?

Bæverne starter til normal tid kl 16.30 og sælger lodsedler til kl 18.00. Derefter er der aftensmad kl 18.00.
Ulvene, juniorerne, tropspejderne og seniorspejderne starter kl. 17.00 og sælger til kl. 18.30. Derefter er der aftensmad.
Vi laver risengrød både med og uden mælk :-). Skriv gerne en mail til [email protected], hvis du ikke kan tåle mælk – så er vi sikre på at have nok ????

En hjælpende forældre

Vi håber, at der er nogle forældre, der gerne vil hjælpe med at køre spejderne rundt og holde øje med, at de kommer sikkert frem. Hvis du kan hjælpe, så send gerne en mail til [email protected]. Så sørger vi for, at der også er mad til dig :-)

Husk VARMT tøj!