Lørdag den 9. maj fejrede Lystrup Gruppe 50 års jubilæum. Det var en dejlig dag for spejdere, ledere og grupperødder i gruppen. Vi vil gerne sige stort tak til alle jer, der kom og fejrede dagen sammen med os!

Vi havde glædet os meget til at fejre, at der i 50 år har været børn og unge, der har været spejdere i Lystrup Gruppe.

Vejret var et rigtigt spejdervejr: skiftende med både regn og sol. Ligesom vi kan lide det! Det gjorde blot, at vi fik mulighed for at bevise, at der ikke findes dårligt vejr – kun forkert påklædning.

Bevæbnet med godt humør og spejderi, startede dagen med flotte taler og gaver fra Jens Fjendbo Jensen – Y’s Mens Club Nordstjernen, Hans Boas – Lystrup Kirke, Benny Aros – Spejdermuseet og Ingelise Keller, tidligere ulveleder. Derudover fik vi også flotte gaver fra Lions Club Lystrup og Pigespejderne i Vejlby. Tak for både taler og gaver!

Efter talerne var der et fint spejderløb. Det var der stor interesse for og snart summede hele Spejderhuset af aktivitet. Efter en lækker frokost var det tid til en kagekonkurrence. Der blev smagt og vurderet i lange baner for at finde den bedste spejderkage. Efter kåringen var der kage og kaffe til alle gæster.

I løbet af dagen var der mulighed for alle spejdere, nye som gamle, at skrive deres navn på et stort stykke læder. Det hænger nu og pryder i Spejderhuset.

Tak fordi I var med til at fejre dagen sammen med os!

Herunder er lidt billeder fra dagen. Længere nede er der billeder fra 25 års jubilæum og allernederst er der et par billeder fra 1970’erne – dengang gruppen var ganske ung 🙂

50 års jubilæum

25 års jubilæum

Fra 1970’erne