1371407751130898ff320402f5b5e122cef5a8d7aaa914afKære forældre! Her er en oversigt kun til jer! Her kan I se, hvilke arrangementer der er i efteråret, som I er meget velkomne til at deltage i. Vi håber, at I har lyst til at være med.

September

Tirsdag den 9. september

Sommerlejraften! Kom og se billeder fra bævernes og ulvenes vikingelejr, juniorernes tur til Tydal og troppens og seniorernes varme tur til Finland. Vi starter kl. 18.00 i beboerhuset med at spise vores medbragte aftensmad. Derefter er der billeder fra sommerlejrene. Vi slutter kl. 20.00 Alle er velkomne – både mor, far og søskende 🙂

Kun for bævere: Tirsdag den 23. september

Bemærk! Vi mødes i Skovhytten!

Tag din mor og far med til Skovhytten. Vi tager vores aftensmad med derud og spiser sammen, så vi kan lære hinanden at kende. Når vi har spist, tager vi en tur rundt i området, så I kan se, hvor dejligt der er ved Skovhytten. Derefter fortæller vi lidt om, hvordan det er at være bæver, mens bæverne leder efter små søde frøer 🙂

Hvis du har en lille bror eller lille søster, så må de også gerne komme med 🙂

Lørdag den 27. september

Sammen med spejderne fra Skelager laver vi et stort og flot spejderhjælpsarrangement ved Føtex i Skejby. Vi håber, at I vil hjælpe med at sætte op og tage ned igen.

I kan melde jer til på tilmelding.lystrupgruppe.dk

Oktober

Lørdag den 25. oktober

Så er det tid til at give Spejderhuset en kærlig hånd! Vi mødes kl 10 til morgenkaffe og slutter igen kl 16.00. Vi håber, at I vil hjælpe med at få gjort Spejderhuset klar til en masse spejdermøde i efteråret og vinteren.

Der kommer mere info om tilmelding og opgaver senere.

Søndag den 26. oktober

Denne søndag er der BUSK-gudstjeneste. BUSK står for ”Børn, Unge, Sogn og Kirke”. Det er en spændende og sjov gudstjeneste, hvor både vi og FDF deltager. Vi håber, at I vil deltage i gudstjenesten hele familien – spejderne gerne i uniform 🙂

Gudstjenesten er i Lystrup Kirke kl. 11.00.

November

Tirsdag den 18. november

Igen i år sælger vi julemærker for Y’s Men’s Club Nordstjernen. Udover at vi tjener penge til gruppens kasse for hvert julemærke vi sælger, så giver det penge til deres godgørende arbejde.

Bæverne starter til normal tid kl 16.30 og sælger lodsedler til kl 18.00. Derefter er der aftensmad.

Ulvene, juniorerne og tropspejderne starter kl. 17.00 og sælger til kl. 18.30. Derefter er der aftensmad.

Husk VARMT tøj!

Søndag den 23. november

55 Nord bussen kommer til Lystrup! Skal du bruge noget spejderudstyr, er det en oplagt mulighed for at kigge på sagerne inden køb. Bussen holder på parkeringspladsen ved SuperBrugsen. Den kommer kl. 19-20.30.

Lørdag den 29. november

Vi holder julehygge for hele gruppen. Hele familien er inviteret. Mere info følger!