IMG_0080

Ny hvad-for-noget? tænker du måske. Raftegården er der, hvor alle vores rafter står og rafterne er de lange fine gran-stammer, som vi bygger alt fra spiseborde til katapulter med. Og de står bedst i en gård 🙂 Men gården var blevet gammel og rådden, så den skulle skiftes!

Frank fra grupperådet havde en plan! Der skulle graves, skrues, saves og støbes og så ville vi have fået en ny flot raftegård, der vil kunne holde i maaaaange år.

Lørdag den 11. maj tog vi fat. Den gamle raftegård blev revet ned til arbejdsdagen, så vi kunne gå i gang med den nye med det samme. Med hjælp fra to seje tropspejdere, Andreas og Magnus, og en mega kuul bæver, Frederik, gik Frank, Anders, Bo, Michael, Anne og Johannes i gang med at lave den nye raftegård. Du kan se her, hvordan det gik for sig.

Status er nu, at cementet skal tørre helt. Det tager sin tid, når man graver huller i en højmose… Vandet piblede ind, men seneste melding er, at cementen er tørret fint ind 🙂 Så er der blot tilbage at få rejst rafterne igen, så de atter står godt!

Karen optog også en fin lille video, som du kan se lige her: