DSC_0249

Vi har to flotte huse i Lystrup Gruppe: Skovhytten og Spejderhuset. Hvert år bruger vi en dag på at friske op og sætte i stand, så de er klar til et år mere. Gode faciliteter gør det nemmere at lave sjovt og spændende spejderarbejde. Og så er det hyggeligt at være med!

I år er arbejdsdagen lørdag den 13. april.

Vi mødes ved Skovhytten kl. 9.30 til rundstykker og kaffe. Mens forældrerne kigger på opgaverne, er der aktiviteter for spejdere i alle aldre. Kl. 12.00 er der fælles frokost i det fri. Vi sørger for mad og drikke til både forældre og spejdere!

Arbejdsdagen slutter kl. 16 efter eftermiddagskaffe.

Hvad med min lillesøster eller storebror?

De er mere end velkomne! De kan enten være med til spejderaktiviterne eller være med til at løse de mange opgaver, som er på programmet.

Hvad skal der laves?

Vi har en lang fin liste over ting, som trænger til en kærlig hånd både i Skovhytten og i Spejderhuset. På listen står der blandt andet:

  • Friske bålpladsen op ved Skovhytten
  • Reol til fodtøj i Skovhytten
  • Mere køkkenbordplade i Spejderhuset
  • Raftegård ved Spejderhuset
  • og meget meget mere

Vi håber, at du vil komme og give en hånd med, så vores kære Skovhytte og Spejderhus bliver et endnu bedre sted at være spejder!

Tilmelding

Vi vil gerne vide, hvor mange vi skal lave frokost og eftermiddagskaffe til, så tilmeld jer her: Tilmelding til arbedsdag