Her kommer den tillægsordshistorie, som bæverne var med til at lave til juleafslutningen. Johannes skrev en historie og så sagde bæverne et tillægsord hver på tur. Ordene blev skrevet ind i historien uden at nogen vidste, hvad historien handlede om. Så det blev lidt tosset, men også ret sjovt 🙂

Den starter sådan her:”

Det var en pæn og glad tirsdag aften. Alle de grimme bævere var mødt op og var klar til at lave masser af højtråbende ting og sager.

I nattens løb var der faldet masser af smaskende sne, så de våde bævere skulle ud og lave lækre snelygter. Men allerførst skulle gulerodsfarvede Gerda fortælle en nisset historie.

Udtrykkende Anton var citronduftende til at lave runde snebolde. Galaktiske Lukas kunne næsten ikke tro sine egne øjne, da han se de ananasagtige lygter. Smagfulde Magnus hentede smaskende tændstikker og våde Nanna dansede ildelugtende og højt. Smertefulde Mads klappede i hænderne, da gode Anne slog en kolbøtte i den søde sne. Imens kiggede mørke Maria på bæveragtige Emma og sagde: “Sikke nogle sjove lygter! Vi bævere er vel nok bambiagtige!” Seje Simon nikkede dejligt og sagde: “Ja, det er de!”

Dansende Frederik fløjtede en rød melodi og lette Michael og sultne Johannes tog alle de spændte bævere under deres grønlandske arme og gik indenfor til den cyklende risengrød, som søde Gerda havde gjort klar. Den så krokkedilleagtig ud!

 

Glædelig jul og godt nytår!