Mødet den 22. maj 2012 handlede om Lucky Luke og Dalton brødrene, og bæverne skulle vise hvor gode de var til at hjælpe Lucky Luke, der var i problemer. Her er fem eksemplarer af Lucky Luke i forklædning. Hvis de ser ekstra seje ud, så er det nok fordi de lige er undsluppet fængslet ved bl.a. at springe ud ad et vindue. Bemærk vandpistolerne, der blev brugt til at gøre fangevogteren overordentlig våd.

Dette ligner måske nogle søde bævere i udklædning, men i virkeligheden er det tre gange Lucky Luke, der har forklædt sig for at bryde ud af det fængsel, hvor Dalton brødrene har sørget for at han blev spærret inde.

Stofposer til Spejdernes Lejr

Mødet den 29. maj 2012 blev brugt på forberedelse til Spejdernes Lejr 2012. Stofposer, som kan bruges til at holde styr på ens sokker og underhylere, blev udsmykket efter alle kunstens regler. Bæverne skulle også vise, at de kunne klare sig selv og dermed gøre sig fortjent til “Jeg kan selv” mærket. Der skulle pakkes pakker ind og bindes råbåndsknob, og alle bævere klarede sig flot.

Her fremviser Anton stolt alle de smukke dekorationer, som blot mangler lidt strygning og lidt syning for at være færdige poser. Der blev både malet flotte og fantasifulde bævere, farvekunst, raftetårne og lejrbål på poserne. Smukt!

Mange bæverhilsener fra
Michael