Som tidligere omtalt i Grøn Gren er Århus Y’s Men’s Club Nordstjernen

torsdag den 25. august 2011

arrangør af et kæmpe sponsorcykelløb i Risskov – hovedsponsor GF Forsikring Hospital og Sundhed. Overskuddet fra løbet går i år til ”Ven-til-en” – en frivillig social ungdomsorganisation og til Kirkens Korshærs byarbejde.

Vi har igen i år, fået mulighed for at tjene kr. 4.000,00 – 5.000,00 til gruppen ved at stille med 20 voksne personer til at stå trafikvagt 1½ time rundt på ruten. Det har vi med glæde sagt ja tak til. Derfor har vi nu brug for hjælp fra jer forældre/bedsteforældre/tropspejdere/seniorer m.v.

Du kan læse mere om det her: 2011 sponsor cykel rally

Tilmeld dig/jer hurtigst muligt til medlem af grupperådet, Jane Mumm Thomsen tlf. 86740370, [email protected], eller aflever kuponen i postkassen Bjørnholt 37 – gerne i dag eller senest fredag den 19. august 2011.

Venlig hilsen og på forhånd mange tak for din tid!! Vi har brug for din hjælp.
Grupperådet